Höstkollage

Nu går det inte riktigt att låtsas längre, det är ett faktum att det är höst! Jag gillar hösten, den är så accepterande och tillåtande på något sätt. Det som blev, det blev i trädgården och nu är det dags att drömma stora drömmar om nästa trädgårdsår. Flytta perenner som hamnat fel eller vuxit sig för stora, plantera vårlökar, samla in frön och höstså. Skörda äpplen och baka paj. Plocka in blommor och göra fina buketter. Bara njuta av det trädgården ger såhär års.

Efter den här varma, torra sommaren är det skönt med klar luft och regn till trädgården. Men också lite vemodigt. Och även om vi på ett sätt fick väldigt mycket sommar känner jag mig lite lurad på trädgårdssommaren, för det var inte mycket som gick att göra i trädgården mer än att vattna, vattna och vattna. Så jag hoppas på en riktigt lång höst med mycket tid kvar i trädgården.

 

Published by latorpsannika

Hobbyfotograferande trädgårdsnörd med rosfeber. Trädgård i Latorp med ca 200 rosor där jag tillbringar större delen av min lediga tid tillsammans med min man Pontus och cairnterriern William. I min trädgård går passion före perfektion, jag vill ha mycket av allt.

Lämna ett svar