God JUl!

Idag vill jag önska dig en riktigt god jul och hoppas att du får tillbringa den på precis det sätt som du önskar. Själv firar jag inte direkt jul, men njuter av lediga dagar och försöker unna mig det jag behöver så här års i form av mycket vila, yoga, hundpromenader och tid ute i det lilla dagsljus som finns.

Såklart drömmer jag massa trädgårdsdrömmar, tittar på nya frösorter, förälskar mig i rosor som jag inte kommer kunna låta bli att köpa fast jag inte har plats, planerar grönsaksodlandet och vilka projekt som ska få ta form i trädgården det här året. Trädgården är väl aldrig så fantastisk som just nu, i drömmandet, där det vare sig finns mördarsniglar eller kålfjärilslarver.

Några som också drömmer trädgård är Karin och Elsa i trädgårdspodden “I trädgården med Karin och Elsa”. Mycket trädgårdskunskap förmedlat enkelt och lättsmält tillsammans med både stora och små drömmar, trädgårdsprat när det är som bäst. De har olika odlingsförutsättningar i sina trädgårdar och smaken när det gäller trädgårdsstil skiljer sig åt,  vilket ger bredd till deras samtal. Mycket trevligt att lyssna på, så kan du liksom jag inte få nog av trädgård in och lyssna, finns där poddar finns.

 

 

Published by latorpsannika

Hobbyfotograferande trädgårdsnörd med rosfeber. Trädgård i Latorp med ca 200 rosor där jag tillbringar större delen av min lediga tid tillsammans med min man Pontus och cairnterriern William. I min trädgård går passion före perfektion, jag vill ha mycket av allt.

Lämna ett svar