Juni

Juni. Orden känns alldeles för små för att beskriva ditt överflöd av ljuvligheter. Känner mig golvad. Påfylld och urlakad på samma gång. Du slutspurtade våren och snabbspolade försommaren i rastlöst tempo. Du tog oss rakt in i högsommarens mustiga gröna, och den torra, dränerande hettan.

Juni. Så mycket intryck, så mycket vackert. De ljusa sommarnätterna. De häftiga regnen och dramatiska vindarna. De tunga dofterna. Den värmande solen och de svalkande sjöarna. Fjärilsfladdret mot de blåa himlarna. De solvarma jordgubbarna och de krispiga, gröna bladen. Trädgården som en stor, grön och mjuk famn att vila i.

Och så blommorna. Blommorna i massor. Jag lät mig gå förlorad i alla färger och blomblad, Gömde mig för världen en stund och berusade mig på alla dofter,.Gick vilse där jag ville stanna kvar. Hämtade andan. Hittade det viktiga. Släppte taget och lät mig bara följa med. Lät sommardagarna göra det lätt.

Published by latorpsannika

Hobbyfotograferande trädgårdsnörd med rosfeber. Trädgård i Latorp med ca 200 rosor där jag tillbringar större delen av min lediga tid tillsammans med min man Pontus och cairnterriern William. I min trädgård går passion före perfektion, jag vill ha mycket av allt.

Lämna ett svar