Te och trädgård

Har du läst några av mina tidigare inlägg här på bloggen så har du nog märkt att te och trädgård hör ihop för mig. Inget går upp mot första tekoppen på utsidan, tidigt på vårvintern när solen värmer i mitt hörn och snön fortfarande ligger kvar. Eller att smyga ut en sen augustikväll när mörkret börjar bli tätare och sätta sig med en god kopp te och lyssna till syrsornas intensiva spelande. Att njuta en kopp te i mjukt eftermiddagsljus som letar sig in i rosrundeln sen eftermiddag i juni är ren magi, och därför står det alltid en stol där redo för just det. Bara sitta där och ta in alla sinnesintryck från trädgården, alla ljud, dofter, färger och former, är den bästa själsvilan som finns. Dessutom ska alltid en dags trädgårdsslit summeras med en avkopplande testund någonstans i trädgården, det hör liksom till. I en trädgård ska det finnas gott om sittplatser på olika ställen så den kan upplevas från olika perspektiv.

Mitt te köper jag på Tefrossa som alltid har färskt te med goda och spännande smaksättningar. Dessutom har de mycket annat roligt som hör tedrickandet till som fina burkar, kannor och koppar. Kolla in deras utbud om du liksom jag tycker om te. Eller kaffe för den delen, det har de också. Bara att klicka på bilden nedan så kommer du till deras sida.

 

Published by latorpsannika

Hobbyfotograferande trädgårdsnörd med rosfeber. Trädgård i Latorp med ca 200 rosor där jag tillbringar större delen av min lediga tid tillsammans med min man Pontus och cairnterriern William. I min trädgård går passion före perfektion, jag vill ha mycket av allt.

2 Replies on “Te och trädgård

  1. Tack för inspiration som vanligt! Fler sittplatser får det bli. ☺️ Och te! ☕️

    1. Ja nu har du ju fått hem dina stolar att renovera, och soffan väntar på hämtning, te är beställt….

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: