Vackrast i min trädgård just nu

Jag vet inte om jag egentligen kan säga vad som är vackrast i min trädgård, för jag gillar ju liksom allt! Men den här rosen är en riktig favorit just nu.

Rosen heter A Shropshire Lad och är en Austinros. Vanligtvis blommar Ausinrosorna hela sommaren, men detta är en av några få undantag som är engångsblommande. Desto gladare blir jag när den nu blommar om med mängder av blommor tack vare den varma sommaren.

Rosen står bredvid en blodhägg och de två förstärker de lite svårbeskrivna färgerna hos varandra. En lyckad combo som jag är riktigt nöjd med!

Vad är vackrast hos dig just nu?

Published by latorpsannika

Hobbyfotograferande trädgårdsnörd med rosfeber. Trädgård i Latorp med ca 200 rosor där jag tillbringar större delen av min lediga tid tillsammans med min man Pontus och cairnterriern William. I min trädgård går passion före perfektion, jag vill ha mycket av allt.

Lämna ett svar